06 - 330 35 922 annemarie@antevigore.nl

Inspiratiegesprek 1,5 uur

Ik krijg vaak het verzoek of ik een kop koffie wil drinken. Afgezien van het feit dat ik geen koffie lust, levert dit vaak weinig op. Is het vooral gezellig en vaak niet effectief. 

Daarom houd ik inspiratiegesprekken, alsnog sparren met lekkere koffie (en thee voor mij), maar dan wel to-the-point en gericht op jouw en jouw schoolorganisatie…..

Ik verdiep me vooraf in jouw school via de website zodat ik alvast een beeld heb van de visie van de school, het onderwijsprogramma, de populatie wellicht en wat er aan activiteiten is georganiseerd.

Tijdens ons gesprek maak ik aantekeningen van jouw plannen (gelijk digitaal verwerkt). Deze krijg je nadien uitgewerkt op een A’4 tje. Niet meer dan dat want dat is vaak niet eens nodig…..

Wat levert jou dit op:

  • Je hebt in heel korte tijd antwoord op jouw vragen over de verdere (in)richting van jouw school (concept)
  • Je weet hoe ik vanuit mijn brede perspectief aankijk tegen de ontwikkeling van jouw school (ik inspireer jou met good practice voorbeelden van andere succesvolle scholen in het land waarvan ik er heel veel heb bezocht)
  • Je krijgt na drie weken een follow-up: welke stappen zijn inmiddels gezet?

Het belangrijkste doel van ons gesprek is jou snel verder helpen met (nieuwe) richting geven aan jouw schoolorganisatie. Ik geloof oprecht dat er zoveel meer mogelijk is als we samen kijken naar de kansen die jouw school nog heeft te benutten (en die niet perse een lang traject vragen en/of veel geld kosten). Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden waar je zelf waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. Ik wil jouw inspirator zijn, ik vind niets leuker dan anderen te enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen, andere structuren en/of misschien wel een nieuwe inrichting die past bij jullie onderwijsconcept.

Omdat ik onmogelijk alle kansen zelf kan uitvoeren, heb ik er superveel plezier in schooldirecteuren te zien groeien in hun ondernemende leiderschapsrol. 

Jouw investering bedraagt 150 euro exclusief 21% B.T.W. en hiervoor krijg je heel veel maandelijkse inspiratie voor terug. 

Lijkt je dit iets voor jou? Stuur mij een mail annemarie@antevigore.nl om een afspraak in te plannen.

Leuk je snel te ontmoeten.