06 - 330 35 922 annemarie@antevigore.nl

Referenties

Rob van den Berg
Adjunct directeur OBS Tuinstad, Rotterdam

‘Annemarie: een ander geluid’

Scherp, zakelijk en met oog voor mensen. Annemarie combineert een frisse, no-nonsense blik op teamprocessen met liefde voor goed onderwijs en compassie met iedereen die dagelijks het beste in zichzelf aanspreekt om het belang van kinderen te dienen.

Met haar open manier van communiceren, legt ze de vinger snel op de zere plek zonder zelf een oordeel te vellen. Ze analyseert scherp. Haar positiviteit geeft energie. Deze eigenschappen maken van haar een sterke sparringpartner voor managers in het onderwijs. Slepende kwesties, een verschil van inzicht of moeite met het bepalen van de (school-)koers? Objectief, eerlijk en met verstand van zaken kan Annemarie je hierbij helpen.

Ik ken haar als een gedreven vrouw die recht door zee is, klip en klare doelen stelt en die altijd tot nadenken aanzet. Een ander geluid dat leidt tot (een ander) inzicht.

Wendy Steenbeeke
Directeur KBS ’t Eimink te Hengelo

Renate Bik
Creatief ondernemer te Enschede

‘De vinger snel op de zere plek’

Door haar jarenlange ervaring als ondernemer heeft Annemarie een duidelijke visie en kijk op zaken. Ze weet de vinger snel op de zere plek te leggen. Het is prettig om met haar te klankborden omdat haar feedback direct, eerlijk en helder is. Annemarie draait er niet om heen. Kortom een prettige gesprek- en sparringpartner.